Stödhjul och stödben

Stödhjul och stödben är i sanning bra att ha. De är otroligt viktiga för din husvagns eller släpvagns hela säkerhet. Till exempel så vevas stödhjulen upp och ner massor av gånger. På grund av det här är det av yttersta vikt att stödhjul och stödben är tillverkade av den bästa kvalitet. Det är något av en garanti för att du ska kunna känna dig säker både när du transporterar ditt dragfordon och när det står still på plats.

Stödhjul

Stödhjul är som sagt en viktig del av ditt släp. Påkoppling och förflyttning av din släpvagn eller husvagn blir betydligt enklare med ett bra stödhjul. Vikten av det är lätt att förstå, och den här delen på ditt dragfordon bör hållas under uppsikt samt se till att den alltid håller den bästa kapaciteten. Om du håller den i gott skick och byter ut den i god tid när så behövs så kommer du att ha ett transportfordon som ligger tryggt på vägen och som står tryggt på plats.

Stödben

Stödben är precis som namnet antyder ben som skall hjälpa till att stötta och stabilisera ditt släp eller husvagn. Det är väldigt viktigt att man tänker på vilket underlag som dragfordonet står på. Det är inte rekommenderat att ställa ditt släp eller husvagn var som helst eftersom det finns begränsningar för vad stödbenen klarar av. Stödbenen är inte konstruerade för att bära upp vagnens eller släpets hela vikt. Därför ska man tänka på att ha ett bra underlag när man ska parkera sitt transportfordon oavsett om det är för en kortare eller längre period.

Stort Sortiment

Valeryd har ett stort utbud av stödben till de flesta förekommande fabrikaten. Sortimentet omfattar allt från traditionella stödben som vevas upp och ner manuellt till elektroniska stödben som styrs med fjärrkontroll, vilket gör allt enklare och bekvämare för ägaren. Det här stora sortimentet är till din hjälp och är det något som du känner att du behöver mer information kring är det bara att höra av sig. Vi hjälper gärna till.